Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy  Dulfer hadden al jaren een droom: hun krachten bundelen en met zijn allen het publiek entertainen met een verpletterende show. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2014 was het moment daar. De droom van de ladies werd realiteit! In een uitverkocht Ziggo Dome zetten de Ladies of Soul niet één, maar twee keer een show neer die de zaal op zijn grondvesten deed schudden. Het publiek stond als één man achter de vijf vrouwen en de recensies zijn om trots op te zijn. Zo kopte het AD; “imposante dosis vocaal geweld verdient vervolg” en schreef Nu.nl; “het vijftal speelt de uitverkochte zaal plat”.

Tjeerd Oosterhuis, Musical Director en initiatiefnemer van de Ladies of Soul is trots en bovenal dankbaar voor alle positieve reacties. “We hebben keihard gewerkt met als doel het publiek te trakteren op een onvergetelijke avond en een overweldigende show. En nu zijn wíj overdonderd! De reactie van het publiek was werkelijk onbeschrijfelijk. Wat een feest!  Meer dan 200 mensen achter de schermen, een bandformatie met de beste muzikanten van Nederland en de overweldigende gastartiesten maakten dit alles mogelijk. We zijn iedereen ontzettend dankbaar en trots dat we dit met z’n allen hebben klaargespeeld. Dit smaakt absoluut naar meer!”, aldus Tjeerd.

Mensen die de show gemist hebben of juist nogmaals willen beleven, kunnen dat binnenkort doen met de cd en de dvd ‘Ladies of Soul – Live At the Ziggo Dome’. Verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en al te reserveren via deze link.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.ladiesofsoul.nl.

Twitter                 –                 http://www.twitter.com/LadiesOfSoul_NL

Facebook             –                 http://www.facebook.com/LadiesOfSoul.nl

Instagram            –                 http://instagram.com/LadiesOfSoul_NL