De Ladies of Soul zijn vandaag – tijdens de officiële presentatie van de cd en dvd ‘Ladies of Soul – Live At The Ziggo Dome’ als eerste Nederlandse groep toegevoegd aan de geschilderde Wall of Fame van de Ziggo Dome. Danny Damman, Commercieel Directeur van de Ziggo Dome; “De Ladies of Soul concerten stonden als een huis. Het dolenthousiaste publiek, de geweldige recensies en trotse crew maken dat zij een plaats verdienen naast internationale sterren als Madonna en Beyonce op onze Live Avenue. Zij openen hiermee de Nederlandse Wall of Fame, waaraan meer artiesten van eigen bodem zullen worden toegevoegd.”

Precies twee maanden geleden stonden Trijntje, Glennis, Berget, Edsilia en Candy voor de tweede avond op rij als de Ladies of Soul in een uitverkocht Ziggo Dome. Vandaag waren ze weer even bij elkaar in de muziektempel waar Humberto Tan, onder het toeziend oog van de Nederlandse pers, officieel de net uitgebrachte cd en dvd van de show presenteerde.

De cd en dvd bevatten de live registratie van de show met alle nummers die voorbij kwamen zoals natuurlijk de solo hits van de Ladies, de eigen single ‘I’ll Carry You’ en succesnummers als ‘I’m Coming Out’, ‘Ain’t No Mountain High Enough’, ‘End Of The Road’, ‘Listen’ en een onvergetelijke vertolking van ‘I’ll Be There’. Ook ontbreken de Whitney Houston Tribute en de medleys waaronder de Total Touch Medley en de Finale Medley (met 25 nummers!) natuurlijk niet.

De Ladies hebben de dvd vandaag voor het eerste samen bekeken en zijn ontzettend trots op het eindresultaat. “De energie die we voelden tijdens de show, kwam in alle hevigheid terug. Het was geweldig om te doen en het is geweldig om naar terug te kijken.” aldus de Ladies.

De portretten, geschilderd op de muur van de Live Avenue, zijn afkomstig van Niels van Swaemen en Kaspar van Leek van Studio Giftig. De heren hebben ook de overige portretten van internationale artiesten aangebracht op deze Wall of Fame.

DVD BESTELLEN