Binnen 3 maanden hebben de Ladies of Soul twee keer de Ziggo Dome uitverkocht! Op 16 september jongstleden is het concept Ladies of Soul gelanceerd en met open armen ontvangen door het Nederlandse publiek. Drie weken na de lancering mochten de Ladies al bekend maken dat het concert op 15 februari was uitverkocht en dat er een extra concert op 14 februari bij zou komen. Dat nu ook het tweede concert volledig is uitverkocht, is voor de Ladies of Soul geweldig nieuws. Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer en initiatiefnemer Tjeerd Oosterhuis zijn dankbaar voor de overweldigende belangstelling en kunnen niet wachten tot 14 en 15 februari.

Achter de schermen wordt er momenteel hard gewerkt aan de 2,5 uur durende show en de productie daaromheen. Het belooft een waar muzikaal spektakel te worden met de mooiste songs in verrassende uitvoeringen. De dames brengen in het avondvullende programma niet alleen hun eigen hits ten gehore, maar ook een groot aantal bekende soul- en popklassiekers. De eigen single van de Ladies of Soul, I’ll Carry You, zal natuurlijk ook niet ontbreken! Een grote live band van 14 top muzikanten ondersteunt de Ladies tijdens de concerten. Daarnaast zal Leona Philippo als Special Guest op beide avonden een gastoptreden verzorgen.
Ondanks de grote vraag naar tickets wordt er geen derde concert georganiseerd. Evengoed zijn de dames individueel te bewonderen tijdens hun clubtours, theatershows en andere optredens.

 

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen via www.ladiesofsoul.nl.