Vandaag brengen Edsilia, Glennis, Trijntje, Candy & Berget, oftewel Ladies of Soul, een eigen originele single uit! Het nummer met de titel ‘I’ll Carry You’ is speciaal voor de vijf ladies geschreven door Tjeerd Oosterhuis en 2 Engelse songwriters. De dames staan op 14 en 15 februari in de Ziggo Dome met het Ladies of Soul-concert. ‘I’ll Carry You’ wordt de titelsong en anthem van het Ladies of Soul-concert. Het is de eerste keer dat deze vijf topartiesten samen een nummer opnemen. Het is een krachtig uptempo popnummer geworden waarin de soulstemmen van Edsilia, Trijntje, Glennis & Berget en het soulfull saxofoonspel van Candy goed tot hun recht komen. De single ‘I’ll Carry You’ is te downloaden via iTunes.

Bij de single hoort ook een videoclip! Vorige week woensdag hebben de ladies deze al
opgenomen. De clip verschijnt op vrijdag 29 november en is dan o.a. te vinden op www.ladiesofsoul.nl. De single I’ll Carry You’ is vanaf vandaag natuurlijk ook te horen op het eigen radiostation van de ladies via MyRadio.nl. Hier kunnen fans van de Ladies of Soul ook invloed uitoefenen op de setlist van het concert en doorgeven welke liedjes zij op 14 en 15

februari 2014 live willen horen in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Ladies of Soul

Ladies of Soul is een groots opgezette liveshow die op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2014 in de Ziggo Dome in Amsterdam te zien zal zijn. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer & Berget Lewis brengen in het avondvullende programma niet alleen hun eigen hits ten gehore, maar ook een groot aantal bekende soulklassiekers.
Een grote live band bestaande uit de ‘crème de la crème’ van muzikaal Nederland zal de Ladies begeleiden, aangevuld met speciale gasten, waaronder Leona Philippo.

Het concert op 15 februari is inmiddels al geruime tijd uitverkocht, maar voor de show op 14 februari zijn nog enkele kaarten te koop via SEE Tickets en www.ladiesofsoul.nl. Hier vindt u tevens meer informatie over het concert en de dames.

De single ‘I’ll Carry You’ is verkrijgbaar via de volgende link:   https://itunes.apple.com/nl/album/ill-carry-you-single/id736112095